kadin ozu bakimindan yilandir 

kapat
  1. bir friedrich nietzsche tesbiti. (bkz: deccal)
    #1122067 (kotu adam, 08.01.2007 00:12)
  2. (bkz: sinsi kadınlar)
    #1122098 (darwen, 08.01.2007 00:18)
  3. batının yetiştirdiği filozofların aslında ne kadar medeniyetsiz olduklarını gösteren başlıktır.
    #1125584 (silte, 08.01.2007 20:12)
  4. doğru bir tespittir. eğer ben de, frengi' den ölecek kadar sevişgen ve sapık bir adam* olsaydım böyle söylerdim. bu sözün yılanın gerçekte ulvi bir hayvan olarak görülmesiyle kati surette alakası yok. bildiğin sinsi yerine koymuş.
    #1125652 (merenptah, 08.01.2007 20:28)
  5. (bkz: ben anneme yılan dedirtmem kardesim)
    (bkz: ama sen kendi anneni öyle görüyorsan baska)
    #1125675 (kirmizi baslikli kiz, 08.01.2007 20:31 ~ 20:32)
  6. zavallı erkekler,
    hem yılandan doğduklarına inanıyorlar,
    hem heyecan verecek bir yılan arıyorlar.
    hem de yılandan çocuk yapmak istiyorlar.
    #3990592 (annabell lee, 21.09.2008 12:39)

© 2008 - uludağ sözlük

kadin ozu bakimindan yilandir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadin ozu bakimindan yilandir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadin ozu bakimindan yilandir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul universitesi avcilar kampusu » adnan senses » iskender buyuk » oje » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » sinan engin bilgisiyle istifa etti » balans ve manevra » bu savasa hayir diyelim » get up » fc oranges » sagopa dan baskasini tanimam abi » sonraki blog » of ulan of » hocaya tavir alan ogrenci » 402 nolu sinifin cocuklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » medicine wheel » the day that never comes » lulu » mutluluk » polat alemdar » bostan » sercan yildirim » benjamin linus » cirkin olmak » devrimcilik romantik bir ozentidir » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » star gazetesi » cumartesi tum gun calismak » istanbul surlari » kominist