kadin olmanin yararlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dul olmanin yararlari
  2. kel olmanin yararlari
  3. sizofren olmanin yararlari
  4. durust olmanin yararlari
  5. caylak olmanin yararlari
  6. kadin olmanin zorluklari
  7. kadin olmanin dezavantajlari
  8. kadin olmanin avantajlari
  9. kadin olmanin en guzel tarafi erkeklerdir
  10. kadin olmanin bir suc oldugunu sanan seriatci

© 2008 - uludağ sözlük

kadin olmanin yararlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadin olmanin yararlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadin olmanin yararlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» korkuyorum anne » kadin » achille emana » yemek secen kisinin misafirlikteki sikintisi » dane cook » 300 samatyali » dunyanin anasini satmak » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » zigon » sonika a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci