kadin olmanin dezavantajlari 

kapat
  1. en büyük dezavantaji cocuk dogurmak tir. dokuz ayin büyük bir kisminda bir cok seyden mahrum kalmaktir.
    #3155419 (ANTEPLI, 17.03.2008 22:18)
  2. hayatını fuhuş* yaparak kazanan birisi icin* belirli periyotlarla tanımadığı insanların altına yatmak, onların türlü fantazilerine sırf para için boyun eğmek.

imla dışında açıklama amacıyla yapılan 2. edit: yahu ülkemizde kadın'ı cinsel bir obje olarak görmedim diyen beri gelsin, gönül rahatlığıyla bassın eksi'yi ben razıyım ama kör olmadığım halde kimseyi neden göremiyorum bu kalabalıkta ?
    #3155449 (sultanfirardasenneredesin, 17.03.2008 22:23 ~ 23:49)
  3. kadın yazarları deşifre etmeyi amaçlayan başlık. *
    #3155465 (bla bla, 17.03.2008 22:25)
  4. En kültürlü , entellektüel , demokrat ve modern kabul edilen insanlar tarafından dahi cinsel bir obje olarak kabul edilmek , insan haklarına cinsiyet üzerinden layık görülebilmek ve biraz daha cahil - yoksul kesim tarafından bir doğum makinesi ve ev-çocuk işlerinde bir köle olarak kullanılmaktır.
    #3155479 (nekrofili, 17.03.2008 22:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kadin olmanin dezavantajlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadin olmanin dezavantajlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadin olmanin dezavantajlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgililer sevgilisi » m m m » tu kaka bana » fotofinis » sevgilinin babasinin is adami olmasi » facebook ta adaslarini ekleyen manyak » marmaris magic life » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » fakirligi iyi bir seymis gibi sunan zihniyet » sulfur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games