kadin denilen pirlanta 

kapat
  1. ileride yazma ihtimalim olan kitabin ismi.

800 sayfalik bir kitap olarak yayinlanip muhtemelen içerisinde kadinin sayisiz güzeliginin sadece giris bölümü niteliginde olabilecek bir kitap.

kapagi bir kadinin bakislarini yansitacak,sayfalari kadin cildi gibi ince ve nazik olmasi gereken,her erkegin bas ucu kitabi.

içindekiler bölümünde :
    1-)kadinin ince ruhu.
    2-)vücudunun sanatsal degeri.
    olarak 2 temel baslikga ayrilip daha sonra altina bir ömrü dolduracak ayrintilar yazilabilir.

*kadinin ince ruhu:basliginda

erkek kabaligi karsisinda kadinin zarif ruhu.
    içinde besledigi anne sefkati.
    sabir kapasitesinin enginligi.
    aile içerisindeki durusunda duygularinin yeri.
    askta kadin ruhunun kapsayici gücü.
    kirilganliginin sinirizligi.
    ...
    gibi sayisiz alt basliga sahip olabilecek bir kitaptir.

*kadin vücudunun sanatsal incelikleri:
    basligindaysa

kadin gözlerinin erkek üzerindeki hipnoz etkisi.
    bir sirinlik olarak kadin burnu.
    estetikteki derin etkisiyle yanak çizgileri.
    oval vücut hatlariyla kadin vücudu.
    gögüs,bel,kalça üçlüsünün uyumu.
    saçlarin insana asiladgi özgürlük hissi.
    kokusundaki büyü.
    .
    gibi sayisiz alt basliga sahip olabilir.

ve bu alt basliklar bir ömür boyu açiklanmaya çalisilsa kanimca bitirilimez.

kitabi okuyan erkekler muhtemelen hemen annelerine sarilip ayaklarina kapanirlar,yada en iyi kocalar bile eslerine kosup beni affet ben hayvanin biriyim deyip bir ömrü karisinin dizi dibinde köle rolünü seve seve üstlenip tamamlarlar.

kitabin kapaginda,kitap isminin hemen altinda yazilacak tanimlamaysa yazarin acizliginin bir ürünü olarak söyledir...

''kadin detaylarla dolu kesfedilmeyi bekleyen bir pirlantadir.''
    #297981 (Mosquito, 31.05.2006 19:06)
  2. kadın çiçektir su ister,kadın şarap gibidir,kadın pırlantadır,kadın elmastır,kadın denyodur biri onu keşfetmezse mal gibi yatar kalır,kendi kendine bi bok yiyemez,güzeldir ama bizim olmadıktan sonra önemli değildir güzelliği,anca orospu olabilir ki yine biz satarız onu,parasını verir biz düzeriz,bizim için vardırlar,bizim için yaratılmışlardır,övgülerimiz bile erkek merkezlidir buyüzden,kırılgan ve korunmaya muhtaç şeylere benzeterek överiz onları,korkarız güçlü kadınlardan,güçlüsünü de kendimize benzetiriz, Rice gibi Çiller gibi dişlisini-penislisini severiz,3 yıl önce yıkım yapan israil dozerinin önüne kendini atan ve hayatını kaybeden abd li genç kız gibi yüreklisini ve bilinçlisini değil...
    #511562 (sıpa, 08.08.2006 03:46)

© 2008 - uludağ sözlük

kadin denilen pirlanta başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadin denilen pirlanta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadin denilen pirlanta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beklemek » gopak » mikhail kodorkovski » televizyon izlememe nedenleri » bir aslan gordum elli metre » ergenekon un ulusozluk yapilanmasi » alpi » yenisehrim com » yalnizlik omur boyu » my world a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci