kadin beyni 

kapat
  1. Dr. Louann Brizendine'ye ait kitap. Kitapta erkeklerle kaıdnların neden farklı oldukları ve davrandıkları bilimsel olarak ama herkesin anlayabileceği bir şekilde anlatılmaktadır.
    ilgi çekici birkaç saptama şöyledir:
    "Sağlıklı bir erkek 56 saniyede bir seksi düşünürken,seks bir kadının aklına günde 2 veya 3 kez gelir."
    "Her beyin kadın doğar,ama bazıları erkek büyür"
    #1520909 (PuCCa, 12.04.2007 23:02)
  2. çok ilginç bir yapı. bazen hiç mi hiç çalışmıyor bazen de öyle bir şeyler yapıyor ki karşıdaki erkek kişisi apışıp kalıyor ulan ne malım ben diye.

erkeğinkinden çok daha fazla entrika ve yan hesaplar içeren ve bir erkek beynine göre çok çok daha çakal beyinlerdir kadın beyinleri.
    #3268532 (sanirim osurdum, 14.04.2008 12:58)
  3. kadınlara yaşayabilmeleri için verilen organ, eğer verilmeseydi yaşayamayacakları net ve kesindir. çünkü beyin olmadan hayati fonksiyonlarını yürütebilselerdi onlara beyin verilmezdi. bunun dışında ufak tefek işler için de kullanılan organdır aynı zamanda.

mesela yemek yaparlar, bulaşık falan yıkarlar, kendilerini erkeklerle eşit tutarlar(beyindeki noksanlıktan kaynaklanır) az da olsa beyinleri programlanmıştır vakti zamanında.
    #3268538 (bildiginandaval, 14.04.2008 13:03)
  4. (bkz: findik kadar malin olsun beyin neyine)
    #3268545 (ankarakarakedisi, 14.04.2008 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

kadin beyni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadin beyni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadin beyni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annenin yaninda fingerboard calismak » 4 dakika uyarisi » hazreti ali » philisomatica » tam 14 saat oldu » sercilong » aydemir akbas » choke » hilafet gazi medresesi » black sabbath a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci