kadikoy haldun taner sahnesi 

kapat
  1. ibb sehir tiyatrolari'na ait kadıkoy'deki sahnenin adi. kadikoy'deki eminonu ve besiktas iskeleleri arasindadir.
    #72545 (myfairbaby, 17.02.2006 20:06)
  2. kadıköy'ün en popüler buluşma mekanlarından biridir.
    #350663 (lumpiya, 16.06.2006 15:18)
  3. akşam saatlerinde kapısının önünden 1 milyona 10 tane gül alabileceğiniz mekan.*
    #350687 (africa, 16.06.2006 15:29)
  4. çingenelerin cirit attığı mekan kurtulamıyorsunuz da yan tarafındaki banklara oturmuşsanız...
    #350702 (aquantass, 16.06.2006 15:34)
  5. aynı zamanda istanbul universitesi devlet konservatuari'nın da bulunduğu döküntü binada yer alan sehir tiyatrolari'na ait salon. koltuklarının çok sıkışık olmasıyla meşhur bir sahnedir.
    #350748 (vernon sullivan, 16.06.2006 15:53)

© 2008 - uludağ sözlük

kadikoy haldun taner sahnesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadikoy haldun taner sahnesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadikoy haldun taner sahnesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sira disi islemler » customs tax » bir hayvanat bahcesi olarak bekar evi » biz de bluevelve nerde kaldi diyorduk » 13 temmuz » sevgiliden duyuldugunda bunalima surukleyen sozler » akp ulkeyi satiyor » hakkarili coban in aysun kayaci ya cevabi » tu kaka bana » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games