kadikoy futbol kulubu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. futbol kulubu
  2. laiklik futbol kulubu
  3. kotu adamlar futbol kulubu
  4. turkiye de futbol kulubu olmamasi
  5. dunyanin en zengin futbol kulubu
  6. hep sanssizlikla yenilen 3 buyuk futbol kulubu
  7. seks mi futbol mu sorusuna futbol diyen erkek
  8. futbol asla sadece futbol degildir
  9. hayat futbol degildir ama futbol hayattir
  10. sevgilisi futbol sevmeyen futbol duskunu kiz

© 2008 - uludağ sözlük

kadikoy futbol kulubu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadikoy futbol kulubu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadikoy futbol kulubu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatilden yeni donen is arkadasi » sozluk u birakip facebook ta takilmak » saipsiz » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » cennetten kovulan » punch me i bleed » challenger » kamil koc » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » ivan kaliayev » anahtari evde unutmak » berbere sac tarif etme sikintisi » orhan pamuk » temcit pilavi » futbol kulubu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » philippos » adem » altinyemis » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » ibibik » sufjan stevens » ptt » karmayla gelecekteki uludag sozluk » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » inanc lisesi » mulayim » interneti sahibine zindan eden modem » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » fifa 09