kadikoy de gezdircek beni soz verdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan
  2. verdi
  3. akp ye kim oy verdi
  4. bana su verdi
  5. giuseppe verdi
  6. o degil de bu akp ye kim oy verdi
  7. zehiri kim verdi
  8. allah verdi
  9. baskan mujdeyi verdi
  10. kor istedi bir goz allah verdi iki goz

© 2008 - uludağ sözlük

kadikoy de gezdircek beni soz verdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadikoy de gezdircek beni soz verdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadikoy de gezdircek beni soz verdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » fenerbahce kupasi » ask birlestirir » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » incir pub » mesut bakkal » forest whitaker » esekcilik » haber sicmak » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » vicdani ret » ninjutsu » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » bilgi yonetimi » umut sarikaya tipi mutsuzluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » bir memenin ardindan » mustafa uslu » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » f 16 fighting falcon » lake station » hire otel » ahmet levendoglu » turban » yaprak dokumu » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » get up » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » altta kalanin cani cikti