kadikoy boganin onu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. boganin isyani
  2. boganin olumu
  3. bin boganin kizi
  4. boganin gote girmesi
  5. boganin depresyona girmesi
  6. boganin her entrye girmesi
  7. boganin sozluge girmesi
  8. boganin hamama girmesi
  9. boganin geneleve girmesi
  10. boganin magazaya girmesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir insanin sesine asik olmak » eski sevgiliye sarkilar » hz isa » essekogluessek » memet ali alabora » sprnova » gokhan gonul » jupiter jones » tek kelime ile yasamin anlami » nokia 8110 » lan o ne » dumanlimusti » mp3 calari olmayan insan » codegear » bridget bardot » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » lionel luthor » yazarcizer » sozlukte kampanya yapan yazarlar » julide ozcelik » belle » otobusteki insan profilleri » deluruk » sven goran erikkson » pipo icmeyi ogreniyorum » hulya avsar » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » euro 2008 turkiye aday kadrosu » turkiye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa