kader diye diye 

kapat
  1. orhan gencebay'ın piyasaya düşmeyen ancak en iyi şarkılarından biri olan eseri.
    1976'da piyasaya sürülen sarhosun biri adlı plağında yer alır.
    hulya kocyigit ile oynadığı sofor adlı filminin ise soundtrack şarkısıdır.

Güvenecek ne sevgili
    Nede bir dost kaldi
    Felek sabret diye diye
    Yıllarımı çaldi

Günler birer yaprak yaprak
    Dökülürken ömrümüzden
    Dudak büküp bakiyorsak
    Ne gelirdi elimizden

Böyle gelmis böyle gitmez
    Böyle derde sabir yetmez
    Gözlerim hep yasli yasli
    Aglamak derde kar etmez

Dert bir yanda ask bir yanda
    Ask bir yanda sen bir yanda
    Tükenip de gidecegim
    Sana hasret su dünyamda

Dert bir yanda ask bir yanda
    Ask bir yanda sen bir yanda
    Bekliyorum belki bir gün
    Ölmek için kollarinda

Inanacak ne sevgili
    Nede bir söz kaldi
    Vefasizlik seni benim
    Ellerimden aldi

Uyan artik kara bahtim
    Uyanda bak geçenlere
    Kader diye diye geldik
    Su kapkaranlik günlere
    #3418248 (ferrole, 19.05.2008 16:37)

© 2008 - uludağ sözlük

kader diye diye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kader diye diye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kader diye diye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rosa bombolini » sandalye » korku filmlerinde ip atlayan kucuk salak kiz » coheed and cambria » arkasindan yetisilemeyen market gorevlisi » ismail yk » ofsayti anlamayan kadinlar » tatar ramazan » yanlis meslek secmek » feyyaz ucar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci