kacmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lastigi kacmis don
  2. dayanamamis kacmis
  3. feri kacmis iki goz
  4. gazi kacmis kola
  5. asiti kacmis kola
  6. da vinci nin sifresi kacmis
  7. lastigi kacmis corap
  8. sozlugun tadi kacmis
  9. yalan kacmis kulagima
  10. asiti kacmis gazoz

© 2008 - uludağ sözlük

kacmis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pelin batu » koyun baba koprusu » yumusak agizli » f3 » ozurlu gencin yasama sevinci » ask bir ergenlik hastaligidir » trgamer com » dorduzlere verilebilecek isimler » ask icin olume gitmek » mira » 7 haziran eskihisar raki balik var lan zirvesi » ada tavsani » kagit torba » seri cay veren ibne » besinci nesilde eksik olan sinerji » taraf » hod » alojenik transplantasyon » carnivore » 20 mayis 2008 turkiye slovakya maci » bayii » piyanistin onundeki notalari ceviren eleman » umutsuz ask » sen de benim gibi yalnizsin degil mi » var misin yok musun nursel » burana codex » minyon tipli sarisin kizlar » sikke » yaran entry silinme sebepleri » oropher » markalari ile hatirlanan ulkeler » erkeklerin yapip da kadinlarin yapamadigi seyler » audio cd » iyi kadinlar mel un karilar ve bir de hakikatler » moda kokonasi » dgs 2008 » 3 haziran 2002 turkiye brezilya maci » dream theater » hafriyat » atsiz » kucuk harfli mutluluklar » cimbom un fener burnunda sampiyonlugunu kutlamasi » kendine kulup bul » hustler » yonja com » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » ilk kez gorulen kuku heyecani » basbakan i protesto eden ciftci » orkestra » topa her kafa vurusunda beyin hucrelerinin olmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa