kacirilan askerlerin ikisinin pkkli olmasi suphesi 

kapat
  1. olayı yakından takip eden herkesin aklının bir köşesinden beynini kemiren şüphe.
    #2568935 (eurasian, 08.11.2007 11:06)
  2. Esirken verdikleri röportajlardan sonra iyice artan ihtimal.
    #2569516 (blackmaidu, 08.11.2007 14:47)
  3. dogru olma ihtimali yuksek olan onermedir. soyle ki ; bir kisiye silah zoruyla dahi olsa hakkinda bir birsey bilmedigi bir konu hakkinda konusturmak isterseniz o insan gayri ihtiyari kem kum edecek, eveleyecek geveleyecektir. ben atiyorum iktisattan, ekonomiden hic anlamam. birisi kafama silahi dayayip kendi istegi dogrultusunda birseyler soylememmi istese ne soyleyebilirim ki ? sacmalarim. ama bu askerler sanki yillardan beri kendilerine ogretilen bir doktrini hulasa ediyorlarmiscasina rahat ve akici konusuyorlardi.
    #2569767 (migfer, 08.11.2007 16:01)

© 2008 - uludağ sözlük

kacirilan askerlerin ikisinin pkkli olmasi suphesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kacirilan askerlerin ikisinin pkkli olmasi suphesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kacirilan askerlerin ikisinin pkkli olmasi suphesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the midnight meat train » schizo kill for you damat hobbit pasa uclusu » hallucinogen » devlet sosyeteye yardim etsin » talmud » turkiye cumhuriyeti cumhurbaskanligi » ho chi minh » sozlukte online degilsem bilin hatunumla online imdir » tayyip bey beni cok rahatlatti » rtfm » sarkilardan akilda kalan cumleler » dallas » can t take my eyes off of you » sikisinca sozluk elden gidiyor diye aglamak » clovefield » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ziktim oldu » votka limon » evli kadinlar dondurmayi nasil yer » saipsiz » post redbull syndrome » 20 temmuz 2006 ziplama eylemi » memesiz project » ete gote baliga bir de kalabaliga » babalar operasyonu » ben tekim siz hepiniz » cocuklarla girilen diyaloglar » keane » direkli magarasi » parmesan » zeus heykeli