kacirdiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kacirdiniz kizi

© 2008 - uludağ sözlük

kacirdiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kacirdiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kacirdiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendi hikayesine gulmekten anlatamayan insan » tanim ve baslik yedekleme aparati » damat hobbit pasa vs ercan saatci » uludag sozluk » sevgilisinden ayrilan birine soylenmeyecek sozler » dilek onder » metin ozdemir » bir delinin gulcesi » bogaz koprusunde kahvalti yapalim zirvesi » entry » gozluk » sebnem ferah » eledim eledim holluk eledim » the richest man in bayburt » sictirtma lamasina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuru gotlu » bizim koyde ebe yoktu firlama dogduk muhabbeti » es cinsel olmak gunahtir » 11 mayis 2005 » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » gulhan sen » tuncay ozkan » sik » cuma namazina is elbisesi ile gitmek » o degil de sabah oldu » bos vakitlerde kuran okumak » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » paulie walnuts » belki » rapidshare dokunulmazligi