kacip 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. okuldan kacip eve gitmek
  2. kacip gitmek istiyorum
  3. gunduzden kacip geceye saklanmak
  4. sanki cehennemden kacip gelmisen
  5. kuran kursundan kacip top oynamak
  6. polisten kacip mafyaya siginmak
  7. askerden kacip yunanistan a siginmak
  8. kacip kuyruk sallayan kiz modeli
  9. kavga esnasinda geriye kacip gel len gel demek
  10. alkolden kacip yalandan kacmayan insan

© 2008 - uludağ sözlük

kacip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kacip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kacip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emre aydin » snake eyes » radyo sol » roger waters » gokhan gonul dostlari » paul krugman » death note » ardamel » geveze » fark edilmek » theodor wiesengrund adorno » kronik kuzu » sansar salvo » fuck » turkiye ve kurdistan bayraklarinin yanyana olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nihat hatipoglu » ulusozluk nba fantasy league » ayse ozyilmazel » telefon numarasini kagida yazip ele tutusturan kiz » mustafa cansiz » kulturtv » olmeden once bogazina yapisilasi hatunlar » reddedilemeyecek teklifler » sahildeki dondurma » librarything » suicidal imbecile » izmir » balkondan sarkitilan sepeti bakkalin gormemesi » mehmet ali erbil » cok cirkin bir o kadar da mal olmak