kacak kelebek yazsaydin tanimdan sayardim ama 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kacak kelebek
  2. kacak kelebek yakalansin kumpanyasi
  3. acilan basligin tanimdan uzun olmasi
  4. kelebek dogulmaz kelebek olunur
  5. kacak at
  6. kacak
  7. kacak cay
  8. en guzel cay kacak cay
  9. kacak yapi
  10. engellenmis kacak

© 2008 - uludağ sözlük

kacak kelebek yazsaydin tanimdan sayardim ama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kacak kelebek yazsaydin tanimdan sayardim ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kacak kelebek yazsaydin tanimdan sayardim ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» death magnetic » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » eski sevgiliye sarkilar » comedy central tv nin erdogan ile dalga gecmesi » cosmic keys to my creations and times » kasingan » babam ve oglum » kaleci sacli adam » jackass » radyo uludag a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci