kac tane gurgen palamut 

kapat
  1. cenk ve erdem beylerin mitmit (uzun adıyla matematik) dersini öğrencilere sevdirmek amacıyla ürettikleri bir şarkı. hem sayı saymasını hem de türev almasını öğretir.

kaç tane gürgen palamut?
    1 tane gürgen palamut.
    kaç tane gürgen palamut?
    2 tane gürgen palamut.
    kaç tane gürgen palamut?
    3 tane gürgen palamut.
    kaç tane gürgen palamut?
    4 tane gürgen palamut.
    kaç tane gürgen palamut?
    5 tane gürgen palamut.
    kaç tane gürgen palamut? (bu da türevi)
    6 yaprak üstü bulut.
    #3383003 (sanirim osurdum, 11.05.2008 12:17 ~ 12:18)

© 2008 - uludağ sözlük

kac tane gurgen palamut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kac tane gurgen palamut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kac tane gurgen palamut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk silahli kuvvetleri » yilmaz ozdil » blog 27 » yildiz teknik universitesi » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » 7 ekim 2008 uefa kupasi kura cekimi » saipsiz in recep ivedik taklidi » surudenayrilanidealistkuzu » kugu golu canavari » hayrunnisa gul » sol frame nin kahvehaneye donmesi » kaside i moderator » olu sessizligi » 80 lerde cocuk olmak » osurunca ileri giden iliski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kopete » amat » trablus » 12 ekim 2008 » bebek taklidi yapan kizlar » caylakgeldimcaylakgidicem » christina aguilera » molly sims » signal » kudret » hayal dunyasi » ustura ya vurdurmak » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » recep tayyip erdogan » kadinlari cekici yapan detaylar