kac ortali defter alalim sorunu 

kapat
  1. ortalama lise 2. sınıfa kadar süregelen sorundur. hoca derse girer tanışma fastı başlar. isimler söylenir, aile bireylerinin meslekleri ifade edilir ve hoca dersini anlattıktan sonra sınıfa sorar: sorusu olan var mı arkadaşlar. kafanıza takılan bir şey varsa falan sorun der. sınıf ahalisi, şöyle birbirine bakmaya başlar ve sanki ben seçildim dercesine birisi zıplar: +hocam kac ortali defter alalim...
    #3624770 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 05.07.2008 21:29)
  2. yıl sonunda defterin büyük kısmı boş kalacağından önemi olmayan sorundur.
    #3624788 (bairam hoshtempo, 05.07.2008 21:34)
  3. daha çok harita metod kareli defteri konusu açıldığında ortaya çıkan sorun. bence hocaların çoğunluğu bu sorulara kıl oluyorlardı ama ne yapsınlar. ekmek parası.
    #3624789 (arabaciarabayatasget, 05.07.2008 21:35)
  4. 20. yüzyılda çok sık rast gelinen sorundur.

öğretmen 4 ortalı dedikten sonra 5 ortalı defter almak cetvelle dayak yeme sebebidir.
    #3624793 (devils advocate, 05.07.2008 21:35)
  5. parası fazla olmadığı için fazla kalın defter almak istemeyen kişinin sorunu olabilir...
    #3624806 (crazyhodja, 05.07.2008 21:38)

© 2008 - uludağ sözlük

kac ortali defter alalim sorunu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kac ortali defter alalim sorunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kac ortali defter alalim sorunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» simitci altilisi » filmlerdeki bilgisayar programcisi ezik tip » asik insan bakisi » yabanci dil bilmeyen annenin sifreli konusmasi » candan ercetin » sazan avcilarina ayar degil oy verelim kampanyasi » los angeles clippers » osmanli » hangar 18 » marmaris magic life a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games