kac ordan 

kapat
  1. Dedemin mangal yaparken ateşin üzerime gelmemesi için verdiği emir.
    #357220 (jayjay, 19.06.2006 03:54)

© 2008 - uludağ sözlük

kac ordan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kac ordan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kac ordan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 43 tane online yazar gormek » kan zehirleyici gazlar » tchibo » hrant dink » ali sami yen cehennemi » akgun akova » osurmak » uzaktan kumandali essek » balik etli kizlar » turkcell » pkk saldirilari sonrasi kurtcu kekolarin yokolmasi » sac dokulmesi » bir derdim var yasanmisliklari » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » her zaman daha iyi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » brendan eich » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » izmirli kizlar » kalbimi kirdin fredo » canta kullanmayan erkek » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » sozluk yazarlarindan aforizmalar » su cicegi » coco loco » kara kara badem gozler » muhayyile » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » meslek orgutu » elven blood » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama