kac kere tespit dedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadinimsin dedim bir kere
  2. bugun kac kere ataturk dedim
  3. bugun kac kere turban dedim
  4. sana on bin kere abartma dedim
  5. kac kere dedim sana onu oraya sokma diye
  6. ne dedim ki sictin dedim
  7. elif dedim be dedim
  8. ben alti kere gittiysem yedi kere geldim
  9. alti kere gidip yedi kere gelmek
  10. bir kere bile bir kere demeyen insan

© 2008 - uludağ sözlük

kac kere tespit dedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kac kere tespit dedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kac kere tespit dedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hali saha macinin 0 0 bitmesi » ido » sokratesla » eski sevgiliyi facebook da gormek » coconut tequila » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » lumpen » tasarruflu ampul » accelerate » sofistike » pink floyd » hertha berlin » cilgin bir hayat yasamak » sevisirken dinlenecek sarkilar » on ayak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biz ettik sen etme lucescu » oyuncakbulut » bunu kaldir » the other woman » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » yusuf simsek » akuple » aktutun karakolu » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » halka tatlisi » istifa konusmasi » stephen appiah in menajeri » gobekli » nigde gazozu » bir garip rap