kac kadeh kirildi 

kapat
  1. müslüm gürses'in muhteşem şarkısıdır.
    içip,içip dinlenilesi şarkıdır.
    #420558 (LocK, 13.07.2006 09:17)
  2. sakar sakirin bulasikhane dalmasi ile söylenebilecek söz öbegi.
    #878971 (mulayim, 19.11.2006 01:35)
  3. at kadehi elinden
    bin parçaya bölünsün
    dökülsün meyler yere
    hatıralar bölünsün
    #878990 (pafküf, 19.11.2006 01:42)
  4. -baba birden çıktı kavga, nasıl oldu anlamadım, bar ortamı işte olur böyle.
    -kafan mı yarılmış senin?
    -evet kan kaybediyorum,bunları sonra konuşsak.
    -bırak şimdi onu lan,kaç kadeh kırıldı ondan haber ver.
    #879521 (gecesi, 19.11.2006 06:29)
  5. (bkz: kadehi şişeyi kırarım bugün)
    #882284 (zargana, 19.11.2006 21:18)
  6. orjinali için;

(bkz: unutamadım)
    #882290 (prestij muzik ailesi, 19.11.2006 21:20)
  7. arabesk kültürün vardığı son noktadır. çiçekler böcekler kuşlar ağaçlar diyen sevgilisi olan bir insan için iğrenç ötesi hatta yasaklanası bencillikte kokan şarkıdır. ha sen o sevdiceğini başkasının kollarında olduğunu öğrenir gelir yanıma: "abii aç da şu müslüm'den kaç kadeh şarkısını içelim" dersen ben seni alır önce ibrahim talıses sonra orhan gencebay'da damar yolunu açar yetmezse kür olarak müslüm gürses'in diğer şarkıları ile tedavi ederim. eğitimini bitirip diplomanı veririm koçum!
    bu öyle ağır bir parçadır ki; bilen dinlemez dinlemeyen bilmez!
    #1289741 (scarface, 11.02.2007 16:02)
  8. yurt kantininde her çalışında hayatımdan bezdiğim ve nefret ettiğim şarkı...
    #1295802 (jakoben, 12.02.2007 21:33)
  9. http://www.youtube.com/watch?v=6Dzo7qBLZBQ +

allaahhhhhhhhhhhhhh...... getirin ulan permatiğiiiiii ehehehe
    #1940146 (isildur, 15.07.2007 17:58)

© 2008 - uludağ sözlük

kac kadeh kirildi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kac kadeh kirildi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kac kadeh kirildi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gozyasi » senin olmaya geldim » qqleta » egitim sart » peri masali » dolores o riordan » pirpir » bir kalbin icinde agliyor ask » carsten jancker » forgetting sarah marshall » rafet el roman » anne niye beni erkek dogurmadin » disko krali » turk sanat muzigi » basarili turbanli kadin olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aydogan babaoglu » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » no tanri no cry » yorulmak » dwayde » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » deposit acount » dunyadevletleri com » basilisk » sarah palin » doymadim sana » tokat » son ask » hadi uyuyalim » kalpsiz adam