kac kac deden geliyor 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. geliyor geliyor ekonomik kriz geliyor
  2. ceddin deden
  3. her sakalliyi deden zannetmek
  4. ceddin deden neslin baban
  5. sarayli buyuk deden olsa anlardin
  6. geliyor geliyor gidi gidi oyunu
  7. aga geliyor
  8. zor geliyor
  9. yaz geliyor
  10. geliyor geliyor kar geliyor

© 2008 - uludağ sözlük

kac kac deden geliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kac kac deden geliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kac kac deden geliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo limon » vicky cristina barcelona » ayran ile sigara icmek » zeynep gunay » yamyamlik » canli bomba » sener eruygur » siyah kan » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » hitler ve siyonistlerin iliskisi » arjen robben icin alternatif meslekler » istifa edecek pasa » ergenekonu tersten dusunmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hossik » tarumar » supersonik yazar » fwh » eskimolar turk mu sorunsali » alisamadim » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » basliklari bir ters bir duz okumak » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » bir kalemde silmek » dayan koca adam » robert lee yates » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » uhde