kac gosteriyorum sorusuna apolitik cevap vermek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kac gosteriyorum sorusuna politik cevap vermek
  2. kim o sorusuna ben diye cevap vermek
  3. nerdesin sorusuna burdayim diye cevap vermek
  4. soforun sorusuna herkes adina cevap vermek
  5. naber sorusuna acim diye cevap vermek
  6. nereye sorusuna oraya diye cevap vermek
  7. uyudun mu sorusuna evet diye cevap vermek
  8. dinin ne sorusuna liberal islam diye cevap vermek
  9. musluman misin sorusuna laikim diye cevap vermek
  10. hangi burcsun sorusuna okuz diye cevap vermek

© 2008 - uludağ sözlük

kac gosteriyorum sorusuna apolitik cevap vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kac gosteriyorum sorusuna apolitik cevap vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kac gosteriyorum sorusuna apolitik cevap vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mute » aramis » ev arkadasinin hastalanmasi » afrika savanlari » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » lost un en guzel bayani » terbiyesiz yazar » yazik » sozluk hayattir » edit yapmamis yazar » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » ozunu inkar etmek » monte cassino savunmasi » patlicani oksama seansi » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » formul » 3 puanli sistem » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » bestas » resimler ve hayaller » desperados » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » rolans » kareem said » haris alexiou » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » abwehr » masumiyet muzesi » istanbul un halleri