kabina sigmayan tereyagi 

kapat
  1. son yıllarda şarküteri reyonlarının en gözde unsurlarından biri hâline gelmiştir bu. .eşitli markaların ürünleri bu şekilde ambalajlanmış ve piyasa sürülmüştür. genelde lezzetlidirler. küçük, dondurma kabı gibi kapların üzerinde haşmetle yükselen kubbe şeklinde yağdır.
    #2363975 (mit against cia, 23.09.2007 01:08)
  2. en lezzetli emperyalizmi uygulayan tereyağlarıdır. söylemesi ayıp, geçen gün margarin gibi paketlenmiş tereyagı aldım ama ı-ıh. o duygu yok, yiyesim gelmiyor.
    #2531498 (siyah inci yagmuru, 29.10.2007 11:35)

© 2008 - uludağ sözlük

kabina sigmayan tereyagi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kabina sigmayan tereyagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kabina sigmayan tereyagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mute » cep telefonu faturalari » elazig daki otobus firmalari » kojiro hyuga » neck » genc siviller erivan da » fatih terim » sevgili modlarin sevgili meselesine el atmasi » kuskonmaz camii » eurovision a sebnem ferah katilsin kampanyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games