kaba muavine denk gelmek 

kapat
  1. yolun uzunluğuna göre acısı artan bir işkencedir.saatler geçmek bilmez.

örnek vermek gerekirse antalya-konya arası kontur firmasıyla yaptığım bir seyahatte otobüsün* kliması çalışmıyordu.haliyle araba kısa sürede saunaya döndü.yolcuların klima açılması talebine ısrarla "indir o elinizi" "siz kim oluyon lan" "muavinsem köleniz miyim lan" gibi karşılıklar veren muavinimiz yolculuğumuzu katletti.

anlamadığım şudur ki muavinlerinin "hayvan" kibarlığında olduğu firmalar neden boş gezmez?yoksa biz mi bundan hoşlanıyoruz?kendi adıma konuşmam gerekirse o gün bugündür konya firması kullanmamaya çalışıyorum.
    #281641 (abuzittin zelzele, 27.05.2006 01:19)
  2. nilüfer turizmde barınamayacak ,kamil koçta cinsiniz erkekse birden kabalaşabilecek metro turizmde ise sizinle ilgilenmediği için kibarmı kabamı anlayamayacağınız muavin türüdür.
    #281915 (doksanüç, 27.05.2006 04:26)
  3. bi de bunların yılışıklıkla kombine edilmişleri mevcuttur*,özellikle tek seyahat eden bayanlara karşı:
    -kek,biskuvi alır mısınız bağğyan?
    -istemiyorum teşekkür ederim
    -aaa,niye ama çok kırdın beni şimdi,küserim bak yimezsen
    -istemiyorum dedim ya alla allaa
    -istesen de vermicektim zaten,ekiekieki
    #508128 (strabismus, 07.08.2006 12:52 ~ 12:53)
  4. -bakarmısınız
    muavin - buyrun
    -tv yi neden kapattınız
    muavin - elektrikler gitti abi
    -iii.. bi siktir git cay koyo zaman
    #508146 (spec, 07.08.2006 12:54 ~ 12:55)
  5. bayan:şurdan bi su verebilr misiniz?
    muavin:vercez herhalde görmüyor musun? işimiz var.
    #508151 (Scepture, 07.08.2006 12:55)
  6. -yolculugumuz 12 saat surecektir
    ihtiyac molasi gapgaz tesislerinde 30 dakka olacak isinizi cabuk halledersiniz
    ha birde yukaridaki dugmeye basanin....
    #508156 (ferbay, 07.08.2006 12:57)

© 2008 - uludağ sözlük

kaba muavine denk gelmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kaba muavine denk gelmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaba muavine denk gelmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dagdakiler bu ulkenin en onurlu insanlaridir » sogan yiyenlerin genelde kiro olmasi » band of brothers » zeytinli rock fest 2008 » igrenc reklamlar » turkiye de her seyi usa nin planladigini dusunmek » viyana » i can football » mehmet aurelio nun galatasaray a gitmesi » ninja kaplumbagalar iyiydi de cevreleri kotuyudu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci