k30 

kapat
  1. su sıralar kadıkoy ve ahallısının duvarlarındakı duvar yazısıdır ; anlamı nedir ne amac gudulur neden heryere aynı mesaj bırakılma kaygısı duyulur anlamısda degılım ...

bır ara (bkz: manolya dilara ara beni) vardı ne oldu onaa ...
    #862549 (elijah, 15.11.2006 15:57)

© 2008 - uludağ sözlük

k30 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. k30 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu k30 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hangar 18 » nutcracker » a forest » ilk ayakta yatmak » sozlukte ahkam kesen ucuncu sinif blog yazari » meclisi basan kenelerin akibeti » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » bazi malimtrak yazarlarin sozlugu tdk zannetmesi » basliklari alt alta okumak » bear mcreary a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games