k rose 

kapat
  1. country ve western türlerinde çalan gta san andreas radyosu.

1. jerry reed - amos moses
    2. conway twitty and lorretta lynn - louisiana woman, mississippi man
    3. hank williams - hey good lookin'
    4. juice newton - queen of hearts
    5. asleep at the wheel - the letter that johnny walker read
    6. the desert rose band - one step forward
    7. willie nelson - crazy
    8. patsy cline - three cigarettes in the ashtray
    9. mickey gilley - make the world go away
    10. ed bruce - mamma don't let your babies grow up to be cowboys
    11. merle haggard - always wanting you
    12. whitey shafer - all my exes live in texas
    13. eddie rabbit - i love a rainy night
    14. statler brothers - new york city
    15. statler brothers - bed of roses
    #2973035 (shaqmarion, 08.02.2008 20:18 ~ 30.03.2008 13:41)

© 2008 - uludağ sözlük

k rose başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. k rose ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu k rose nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben kendim ve yine ben » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » kazim koyuncu vs ismail turut » sakaeli kaya mezarlari » besiktasliyim sigara iciyorum » yaz tatilini cadirda gecirmek » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » kara kara badem gozler » daouda jabi » groundhog day » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » balli balli » bestas » here comes the sun » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orduevi » basbug mustafa kemal ataturk » o klorobenzalmalononitril » erkek jinekolog » takim olamamak » sevgilinin e mail sifresi » doldur bosalt » el isi » google guvenli arama » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » yeni hayat » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » naomi » kablo internet » ankaragucluler saraba dustuler