justuur 

kapat
  1. 4. nesil yazar... *
    (dolayli zarf tumleci, 06.06.2007 22:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mysterious » umutla sevgilinin donmesini beklemek » disk » osman nuri sozkesen » polisi sag sol kavgalarinda tarafsiz sanmak » daksil » ege kitap gunleri » silverfall » laguna beach » gulay eralp » seksi oy veren ibne » turkiye de arge muhendisi olmak » 4uncu kolordu komutanligi » seniz akel » avrupa yakasi » angelina grun » rapidshare den nefret etme nedenleri » blackburn rovers » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » maurice williams » diksiyon dersi veren dilsiz » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » koller » abi bana yerversene » kahramanmaras in tarihi eserleri » derdest » 2008 cannes film festivali » sanki bu kiz bana bakti » cep telefonunu evde unutmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa