justin 

kapat
  1. ingilizce erkek ismi. latince kökenlidir.
    birebir türkçe karşılığı "adil" ismidir.
    (bkz: justin timberlake)
    #1597555 (tsan chan, 02.05.2007 07:50)
  2. ingiliz ismi olmakla birlikte hristiyan olan özellikle de protestan ülkelerde fazlasıyla rastlanan isimdir..
    (bkz: ali) (bkz: veli)
    fakat justinious,justinyen,justinous gibi orijinal isimlerden kopmuş gelmiştir..nitekim daha kolay bi söylenişi vardır..
    (bkz: değil mi)
    ha bir de justin timberlake vardır..
    #1918771 (justinank, 12.07.2007 17:27 ~ 25.09.2007 02:54)

© 2008 - uludağ sözlük

justin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. justin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu justin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » arabayi kadin gibi park etmek » inekli koyu » deniz feneri almanya dan bana ne » 2008 nobel fizik odulu » irishstorm » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » turkut » melankoli » kizla mac muhabbeti yapmak » lcd vs plazma » akil ile masturbasyon yapmak » ev arkadasinin hastalanmasi » kevin keegan » akp nin 5 yilda sattiklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ankaragucluler saraba dustuler » bulent ecevit » hayri hicler » rudolf durkovic » prix l arc de triomphe » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » devrimci genclik dergisi » osurunca guller acardi yuzunde » gunluk dil » got kadar » abberline » monte cassino savunmasi » step » stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » kume calismasi