justice of the peace 

kapat
  1. Kendi üyelik nickimin ne anlama geldigini de ilk entry olarak gireyim o zaman.
    "Justice of the Peace"; yetki kapsamı acisindan Sulh Mahkemesine denk düstügü söylenebilirse de, Magistrate veya Justice (of Peace) adini tasiyan bu hukuk adamlarinin saglam bir hukuk egitimi aldigi belirsizdir. Hukuksal konularda "clerk for the court" adli, hukuk uzmanlarindan görüş ve tavsiye alırlar. "Chief Executive" veya "clerk fo the court" ile de aynı misyonlari oldugu söylenebilir.

Türkceye cevirmeyi düsünürsek Sulh mahkemeleri idari amiri de denilebilir.
    #248637 (Justice of the Peace, 15.05.2006 22:42)
  2. iron maiden in "Best of the B sides"albumundeki hit parcasi..

http://www.ironmaiden.com
    #248679 (Justice of the Peace, 15.05.2006 22:52 ~ 16.05.2006 03:34)
  3. yakin bir arkadasim hatta ayni yurdu paylasiyoruz komsum, tartismak onunla acaip zevkli ve soruya atomun olusundan baslayarak cevap veren ayrintilarin adami, entry leriyle uludag sözlügü dolduracak, MacGyver'in cözüm bulamiyacagi durumlarda cözüm bulur. Bicakla Radyo Tamir eder.. "Canim benim" denildiginde aklima gelip gülmekten kendimi alamiyacagim "güzel insan". Almanya'da ki harbi dostlarimdan biri
    (bkz: almanya uludagsözlük yazarlari)
    #249233 (lalapunx, 16.05.2006 01:58 ~ 18.05.2006 22:21)
  4. Ayar verme konusunda sınırsız yetenegi olan olayları perspektifleriyle anlatan ve cakmak cakmak mavi gözleriyle kızların vurgun yedigi ama bu tarz vurgunlara gözlerinde bir tedavi yerine basınç odası tedavisini tavsiye edebilecek kadar cool olan bilgi konusunda hükmetmedigi hadise boyut olmayan yücelik.
    #263213 (survivor, 20.05.2006 06:17)
  5. Hicbir masraftan kacınmayarak beni ikinci dönem Avrupa maceram icin ikna edebilecek, sözüne itimad ettigim benden 1,2 bilemedin 3,5 yaş kücük olan, daha gencecik körpe bilgisiz ruhların ilim irfan konularındaki sınırsız ton balığı misali sınırsız bilgi kaynağı. Cakmak cakmak gözlerinin hemen altına birinci dönem Avrupa maceramın sonunda sağ kroşemle mührümü bastığım ve unutulmaz yüzük kardeşi oldugum delikanlı. Ama böylesi az bulunur dedirten malını karını ver, 20 yıl sonra bıraktığın gibi aynen al adamı.
    #263217 (survivor, 20.05.2006 06:23 ~ 20:07)
  6. (bkz: kaburga kirigi)
    (bkz: kikirdak doku zedelenmesi)
    (bkz: yikilmadim ayaktayim)
    #264735 (Justice of the Peace, 20.05.2006 20:06)
  7. mühendislikle doğrudan ilgilendiğine dair şüpherelim var, entalpi entropi muhabbetini nasıl canın çekiyor meslektaşım.
    #884857 (biravekahve, 20.11.2006 14:58)
  8. kendini özleten konuşmayı seven bir yazar
    #1089024 (lalapunx, 01.01.2007 13:02)
  9. emekliye ayrilmis,belki de yillarca kendini "Décharge" ettiginden dolayi artik seyretmeyi ve düsünmeyi daha tercih eder olmus yazarcik.
    #1179034 (Justice of the Peace, 20.01.2007 02:37)

© 2008 - uludağ sözlük

justice of the peace başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. justice of the peace ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu justice of the peace nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eddie vedder » saylan ersoy » cernobil faciasi » rem » 18 temmuz 2008 genelkurmay aciklamasi » vefasizlik » sosyalizmin gereksizligi » guclu sirin » macchiato » sinemada yer gostericiye para vermemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci