just 

kapat
  1. radioheadin the bends albümünden paranoid android şarkısına benzerliği ile dikkat çeken şarkı
    (Myxomatosis, 04.02.2006 22:27)
  2. ing. sadece, tam olarak...
    (ferrole, 11.04.2006 13:10)
  3. Klip'i kısa film gibidir.Sonunda ne söylediğini grup hariç kimse bilmemektedir.işte sözleri;

can't get the stink off
    he's been hanging round for days
    comes like a comet
    suckered you but not your friends
    one day he'll get to you
    and teach you how to be a holy cow

you do it to yourself, you do
    and that's what really hurts
    is that you do it to yourself
    just you and no-one else
    you do it to yourself
    you do it to yourself

don't get my sympathy
    hanging out the 15th floor
    you've changed the locks three times
    he still comes reeling through the door
    one day i'll get you
    and teach you how to get to purest hell

just you, you and no-one else
    you do it to yourself
    you do it to yourself

just you, you and no-one else
    you do it to yourself
    you do it to yourself, yourself, yourself.
    (radiohead, 09.07.2006 16:48)
  4. Etiler Alkent Sitesin'de bulunan güzel bir cafe.
    (lindadayda, 08.12.2006 06:49)
  5. alternatif ismi you do it to yourself olan radiohead şarkısı.
    (hebelehubele, 30.06.2007 09:57)
  6. radiohead şarkısı.

bayagı güzel bir şarkı olmakla beraber o kadar güzeldir ki hakkında güzel şeyler yazamayacak kadar seviyorum. hatta görüldüğü üzere ne diyeceğimi bilemiyorum.

o değil de bends de ok computer dan daha güzel bir albümdür kesinlikle. bir iki dergi ok computer ı (mükemmel bir albümdür orası ayrı) 20. yüzyılın albümü seçmişti bir sürü sahtekar da özenti bir şekilde buna katılmıştı.

the bends kesinlikle daha güzel bir albümdür. bütün şarkılar süperdir. ama just ın yeri ayrıdır evet.

hastasıyım.
    (balon, 29.08.2007 18:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jameer nelson » filiz mericli » bir zihin kirliligi kaynagi olarak sozluk » klavyeye cay dokulmesi » golgede ayni » abidin » alternatif var misin yok musun hareketleri » ozen pastanesi » haydi hayirli tiraslar » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » uluslararasi genclik kamplari » dugun fotografi » yalnizlik » kabadayi » converse giyen turbanli » converse giyen turbanli kiz » midkemia » ingilizceye giren turkce kelimeler » mavinin yankisi » ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler » vav olmak » amerisyum » ben seni asla » kk » kucuk menderes » otopsi » prisoner » oguz saygin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa