just wait for me 

kapat
  1. pickpocket' ın, zirvesidir bu $arkı. sadece bu $arkıya bakılarak ne kadar iyi bir grup oldukları, neler yapabileceklerini kanıtlayabilecek kadar özettir bir açıdan..

$arkının kendisine gelirsek eğer, yava$ ba$layan, hızlanıp, son defa yava$layıp biten bir $arkıdır. ba$langıçta bunalım olmasına rağmen, hızlandığında ağlatıcak kapasitede, sonunda ise kaybedi$i kabullenmeyi sağlayacak düzeydedir.

sözleri $u $ekildedir,

long, deep, and dark tunnel is where i am
    there is no light or any kind of voice
    (i'm) walkin' hopeless
    lonliness whips my heart
    but i know you are over there
    and oneday i'll find u just wait for me

wait i, cuz the day is so close as it's distance
    forget me not cuz i didnt forget u

now i understand that the light is where you are
    give me back or permit me to find
    just show me a sign...
    #1301907 (3742372836, 14.02.2007 04:00)
  2. el-meal: sadece beni bekle.
    #1302044 (sophie, 14.02.2007 08:07)

© 2008 - uludağ sözlük

just wait for me başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. just wait for me ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu just wait for me nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » bitirme tezi olarak kutsal kitap yazmak » uludag sozluk teki cozulemeyen sirlar » turkulerle gomun beni » afrika birligi » yurt disina gitmeyi bir halt sanmak » bu sensin » tu kaka bana » en ciplak kizlarin istanbulda olmasi » komunistlerle fasistlerin el sikisip barismasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games