jurgen vogel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vogel
  2. jeff vogel
  3. jurgen klinsmann
  4. jurgen kohler
  5. jurgen colin
  6. jurgen ziegler
  7. jurgen reil
  8. jurgen schult
  9. jurgen habermas
  10. jurgen vogen

© 2008 - uludağ sözlük

jurgen vogel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jurgen vogel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jurgen vogel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senin tespitin sana benim tespitim bana » mustafa denizli » adana da starbucks olmamasi » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » metalcilerin genelde gay olmasi » mahsum korkmaz » nickimicinotuzharfgerekiyormus » kufretmek » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » lens kullananlara tavsiyeler » nazim hikmet memleket » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » step » kadinlarin 4 mucizesi » benq t60 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir derdim var yasanmisliklari » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » yildiz teknik universitesi » yaran basliklar » early bird » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » biz de mi lost olsak » bana bagiramazsin diyen sevgili » yaz tatilini cadirda gecirmek » muhalefetten destek istemek » osman gokcek » 12 imam orucu » windows u turkler yapsaydi olabilecekler