jupiter jones 

kapat
  1. odtu bahar senligi 2008in son gunu 10 mayıs cumartesi stadyumda cem koksal&joe lynn turnerın on grubu olarak sahne alan alman muzik toplulugu. genel olarak almanca soyluyorlar. sempatik ve seyirciyle rahat diyalog kurabilen bir grup. ingilizceleri zayıftı fakat sorun yasamadılar. ilk defa duyan/goren insanları bile tempoya soktular. hicbir sarkısı bilinmemesine ragmen cok guzel eglendirdiler. bilgi icin;

http://jupiter-jones.de/
    #3382080 (kostebek, 11.05.2008 00:58)

© 2008 - uludağ sözlük

jupiter jones başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. jupiter jones ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jupiter jones nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a predator s portrait » mehmet yildiz » cok yorgunum » yakisiklim » micro pool » neyse ben kactim » radyo aspirin » birakip gidersen » abidin aydogdu » gram boyama a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci