jump switch 

kapat
  1. basketbolda Toplu oyuncuya perdeleme yapıldığı sırada perdelemeyi yapan hücumcuyu savunanın zıplayarak (90 derecelik açı ile) dribblingçinin karşına çıkıp adam değişmesidir.
    #1872942 (free your mind, 06.07.2007 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

jump switch başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jump switch ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jump switch nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran facebook uyarilari » uc aynali kirk oda » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » gozyasi » delirememenin delirten uyuzlugu » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi » yanindaki var ya » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » basliklari alt alta okumak » sevgilinin e mail sifresi » pleasure slave » pgm301 » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » uludag insaat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karanlik isler » cuk kadar » galatasaray cafe crown » maldonado nun gol atmasi » oz » emre belozoglu » hic » hayat siyah olum beyaz » degisik yasam felsefeleri » dead man s hand » zuvvar » sokratesla » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » aramis » imam hatip lisesi