july15th 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. july
  2. 4th of july
  3. 4th july
  4. miranda july
  5. the 7th day of july 1777
  6. 4th of july 2008
  7. 4th of july 1776
  8. july morning
  9. died on 2nd of july
  10. born on the fourth of july

© 2008 - uludağ sözlük

july15th başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. july15th ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu july15th nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran okuyucu yorumlari » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » su an sevisiyorum ama seninle degil » astazi » yeni uu otomasyon sistemi » bugsbunny » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » sihirli balon » yoneticihatasi com » eshab ul kehf » the dive from clausen s pier » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » aybar » yavuz sultan selim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cevresellik » bendeki sen gitti » online yazarlar » carmen electra » eglenceye eslik edememek » hursit tolon » universiteye bisikletle giden insan » aba guresi » kara ciglik » ispanyolca » autogynephilia » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » sik kafali japon askeri » buffy » 80 lerde cocuk olmak