julia 

kapat
  1. john lennon'ın annesinin adı.. $arkı da yapmı$ john.

half of what i say is meaningless
    but i say it just to reach you, julia

julia, julia, oceanchild, calls me
    so i sing a song of love, julia
    julia, seashell eyes, windy smile, calls me

her hair of floating sky is shimmering, glimmering,
    in the sun

julia, julia, morning moon, touch me

when i cannot sing my heart
    i can only speak my mind, julia

julia, sleeping sand, silent cloud, touch me
    hmm mm mm mm calls me
    so i sing a song of love for julia, julia, julia
    (ceviz agaci, 12.12.2006 16:24)
  2. (bkz: white album)
    (louis cyphre, 22.03.2007 14:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kiz sen kimsin kimlerdensin » mahrem » mimesis » denizi duyuyorum yine » cemalnur sargut » uludag ingilizce sozluk » oyundayim » mr crowley » 1897 » christraping black metal » hayati tespitler » david villa » sezerin veto ettigini gul onaylar » thehungersite com » alttakiler tepeye » eksi oy almayi iplemeyen yazar » en kalitesiz insan » saving us » 1986 » hop dedik ayhan » ofsayt kamerasi » annelerle girilen komik diyaloglar » plajda ereksiyonu gizlemek icin kumdan kule yapmak » citlembik » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » korner diregine gidip zaman geciren futbolcu » ver » inler ve cinler » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa