juiced 2 hot import nigthts 

kapat
  1. psp'deki kibar bir oyunumuz, da...

"drift endurance" diye bir şey var bunda...

sert kaya. ve çarptım.

winning eleven'ı öğrenmek daha kolay anasını satayım.
    #2507140 (bl, 23.10.2007 02:12 ~ 02:13)
  2. ha uzun uzun adı: juiced 2: hot import nights. bilen bilmeyene anlatır.
    #2510116 (bl, 23.10.2007 21:50)
  3. 2007 yılının kasım ayında pc'ye de çıkmıştır.
    #2754905 (DeWe, 27.12.2007 21:13 ~ 21:14)
  4. çok güzel oluyor psp'de çok öncesinde oynamış olduğunuz oyunların pc'ye port edildiğini görmek.

eminim bu hazzı ps1-2 kullanıcıları senelerdir yaşıyordu, psp'de nasip oldu bana da.

yine de şu kadarını söyleyeyim: hiç fena değil bu oyun. ancak pc klansmanı için çok geliştirmelilerdi -ki geliştirmemişler.
    #2754948 (bl, 27.12.2007 21:21)
  5. bilgisayar konfigürasyonunuzun çok iyi olması durumunda süper grafiklere sahip ancak hatun kişilerin tur aralarında yaptığı hareketler nedeniyle yuva yıkabilecek tarzda bir oyundur. her iki oyunu da kurup denediğinizde grafiklerin nfs pro street ten daha iyi olduğu ve senaryonun detaylı ve bileşenlerin (sürücü tipi, araç, koltuklar ve tüm model özellikleri) değiştirilebilir olmasının da oyuna ayrı bir zevk kattığını fark edeceksiniz.
    #3403791 (zozo, 16.05.2008 11:41 ~ 11:43)

© 2008 - uludağ sözlük

juiced 2 hot import nigthts başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. juiced 2 hot import nigthts ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu juiced 2 hot import nigthts nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» motorstorm 2 » paralel evrenler teorisi » is gorusmesi » takdir belgesi » toka takip kacan kiz modeli » nikah memurunun geline asik olmasi » genc siviller » komsularla toplanmak » yo en la prizion » iselek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci