judy ve uzunbacak 

kapat
  1. orjinal adi " daddy long legs ". yetimhanede kalan bir kiz vardi ve ona okumasi icin burs veren bir adam. judy adami hic gormemis, golgesinden ona " uzunbacak " adini takmisti. ( heyy bre bee ne guzeldi. )

( bu cizgi filmin son bolumlerini izleyemedim. bir uktedir benim icin.)
    #2442487 (antuza, 08.10.2007 01:10 ~ 01:30)
  2. pembe dizi kıvamında bir çizgi dizinin adı.
    #4308523 (bagdagul, 02.12.2008 13:09)
  3. görmediği ama babası olarak kabul edip sevdiği kişiye mektuplar yazan judy ve ona burs veren uzunbacaklının hikâyesini anlatan bir çizgi filmdi. son bölümlerinde, judy'nin uzunbacaklı diye adlandırdığı kişinin sanıldığı gibi yaşlı değil genç biri olduğu görülüyordu. *
    #4308560 (kitapkurdu, 02.12.2008 13:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

judy ve uzunbacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. judy ve uzunbacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu judy ve uzunbacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about judy ve uzunbacak. Copyrights of the articles are belong to their authors.