judy garland 

kapat
  1. oz buyucusu'nde dorothy karakterini canlandıran aktris. 47 yaşında 5. kocasıyla yaşadıkları londra'da evliliklerinin 3. ayında, resmi kayıtlara göre tedbirsizlik sonucu aşırı dozdan ölmüştür.
    #643135 (erikli, 17.09.2006 17:29)
  2. "If I am a legend, then why am I so lonely?" judy garland
    #643137 (erikli, 17.09.2006 17:30)
  3. iki defa oscar'a, üç defa emmy'e iki yine iki defa golden globe ödüllerine aday olmuş ancak sadece bir golden globe ödülünü kazanabilmiş muhteşem kadın.
    #2090748 (elma, 08.08.2007 02:14)
  4. liza minelli'nin annesi vincent minelli'nin karısı.
    #3744282 (lovesignals, 30.07.2008 16:35)

© 2008 - uludağ sözlük

judy garland başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. judy garland ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu judy garland nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yatmadan once yuz firca darbesi » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » kompleksiz insan » kredi karti » osuruklu sirin » orhan pamuk » rambo » bolu » tom bombadil » yeddiemin » oylesine insan olmak » daniel tozser » hayatin icinde hayat yasamak » her yazara bir iphone » fortis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir millet uyaniyor » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » giresun » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » askerligi seven insan » bana fenerbahce mi geri verin » dave matthews » nisasta » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » yerfistigi » erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu » saldiray abi » nereye gider bu katar » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » ornenando