josh sensin holloway da sana girsin 

kapat
  1. sol frame'i işgal eden josh holloway başlıklarından bıkmış bünyenin serzenişidir.
    adam bi geldi herkes hayran kaldı en son kevin costner da geldiğinde bu olmuştu herkes bir iki hafta deliler gibi hayran ah kevin super kevın seker kevın lokum kevın sonra adı bile okunmadı.*
    (Gabriel gray, 19.04.2008 19:51)
  2. bazı insanların amin diyecekleri temenni.
    (karin, 08.05.2008 11:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kardelenler acinca » tursucu husmen aga » stiletto » i belong to che » entry ve nick uyumu » uludag ingilizce sozluk » intihar » paradise » turk birligi » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » citroen » portakal » d terine t demek » judas » uludag sozluk un avrupa birligine uye olmasi » maniyle cezaya diss atan ramazan davulcusu » var misin yok musun dakilerin kafayi yemesi » tarifsiz keyifler » paradiddle » aykut ercetin » koltuk alti killi olan kizlar » death station » inti illimani » tarsus beyazi » ankara » biiznillah harf i cerrleri de ogrendik » cirkin kadin yoktur » ben her gun en az 2 ogun sevisiyorum olum » kalcasinda ben olan kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa