josh holloway kim lan 

kapat
  1. ukte veren: larker
    uktecinin notu: cidden o kim lan ?

Vaktizamanında Türkiye ye geldiği vakit türk kızları ile kadınlarının aklını başından alan ve neredeyse kollarına atılmak için sıraya girmelerine neden olan, lost gibi sıra dışı da olsa nihayetinde bir dizide dizi oyuncusu olmaktan öteye geçememiş olup adı josh holloway olan er kişisi için, özellikle Türkiye de koparılan fırtınalar karşısında şaşıran ve sıradan bir dizi oyuncusunun bu derece yere göğe sığdırılamaması durumuna bir türlü anlam veremeyen insanların aklında beliren haklı sualdir.

edit: gelen eksilere bakılır ise; josh holloway in pipisine tapanları fena kızdırmış başlık.

eğer josh holloway in pipisine tapıp da onu eleştiren bu başlığı eksileyenler kız ise neyse de, bu başlığı eksileyenler erkek iseler o zaman onlarda gizli bir surun vardır sanırım. en kısa zamanda josh holloway in pipisine baş vursunlardır, şifa niyetine.

edit: yazım hatası düzeltildi.
    #3510137 (bluevelve, 08.06.2008 10:01 ~ 12.07.2008 22:43)
  2. (bkz: lost ne lan)*
    #3510205 (ashtarte, 08.06.2008 10:51)
  3. boş boş durup düşünürken josh holloway'i aniden çekememezlik sendromuyla başlayıp, kendiyle josh'u kıyaslama suretiyle "benim eksiğim ne?" ve yahut "sonuçta bana kalacaksınız." yargılarıyla kendini iyiden iyiye belli eden Türk erkeği hastalığı. psikolojik olarak ciddi boyutlara ulaşan bu hastalık bir pazar sabahı aniden içindeki fırtınaları entry girmek suretiyle milyonlara duyurmaya varan sonuçlar doğurabilir*.
    #3510235 (credoquiaabsurdum, 08.06.2008 11:09 ~ 12:58)
  4. lost dizisini izlemeyenlerin sorabileceği soru cümlesi.
    (bkz: cennetteki erkek nuriler)
    #3572795 (depression, 23.06.2008 11:16)
  5. Lost'taki Jack'in her zaman daha karizmatik oldugunu dusunen insanın verecegi tepkidir.
    #3572826 (Xasimus, 23.06.2008 11:32)
  6. lost çılgınlığına kapılmamış. akıl sağlığını koruyup lost izlememeyi başarmış her normal insanın sorabileceği sorudur. zira bu abimizin aktörlük kariyeri lost dizisinde canlandırdığı karakterden ibarettir...

ha bir de magnum reklamları vardır tabi. pardon...
    #3780549 (beyaz etli prens, 06.08.2008 21:36)
  7. (bkz: taş) bakınızdan ibaret kalmak istemezdi elbette bu entari fakat kelimeler mi evet evet kifayetsizler.
    #3780841 (sprnova, 06.08.2008 22:32)
  8. türk erkeklerinin bir çeşit derdi, onu beğenmeyen dişi varlık çok azdır.
    (bkz: cevabını sevemeyeceğin sorular sorma)
    #3780851 (venividivici, 06.08.2008 22:34)

© 2008 - uludağ sözlük

josh holloway kim lan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. josh holloway kim lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu josh holloway kim lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amerikan » exclurel » usain bolt » nj transit » kucukken sevilmeyen seyler » suyu isit geliyorum » sevgiliden ayrildiktan sonra yapilmasi gerekenler » marmara universitesi tip fakultesi » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi » en adi orospu cocugu olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games