josh holloway in sozlukten bir bayanla evlenmesi 

kapat
  1. olmayan yakışıklılığıyla genç kızların beğenisini toplayan josh holloway'in, eşinden boşanıp, sözlük yazarı bir bayanla evlenmesi hadisesidir.

not; nikaha tüm sözlük ahalisi mutlaka davet edilmelidir.

bi daha not; nikahta gelin, diğer gelin adayı bayanların ayakkabısının altına ismini yazmayacak, bunun yerine uğur getirsin diye sevgili josh, tüm bayanların bacaklarına buzlu masaj tatbik edecektir.
    #3523460 (0900, 11.06.2008 11:00 ~ 15.06.2008 14:42)
  2. shakira'nın poposu güzel, alessandra ambrosio dünyanın en güzel kadını, adriana lima ilahe, monica desen keza 8.harika, fernanda tavares olayına hiç girmiyorum diye yazdığınız bir sözlükte o yazılanlar eksi oya boğuluyorsa bu sözlükten josh'a iş çıkmaz abicim.

çıkmaz yani kabul et. sen bu kadınların başlığının altına beğenini ilet, sonra olayı tamamen "ay ben ondan daha güzelim be" desturuyla eksiye boğsun ( kıskançlıkla alakası yok iki gözüm önüme aksın ki yok di mi kızlar?) bu bayan yazarlar, sonra gel çirkinsever josh la evlenme hayali kur. olmaz o iş. josh çirkin kadınlara hasta bizim yerli monicalara değil.

eksiye boğanın kadın yazarlar olduğu kanısına nerden vardın diye soracaklara not: ah be ablam sen hiç bu kadınları görünce "hakkat çirkin lan bu 10 tane olsa bi taneseini vermem diyen bir adam gördün mü? görmezsin çünkü o sıralar sen kıskançlıktan içindeki sakladığın ama kimsenin görmediği gizli monikayla sinir harbine girmişsindir.

tanım: kıçın açıkta kalmış senin denilesi başlık. kamera nerde el sallıyacam?
    #3523501 (nukleerella, 11.06.2008 11:13)
  3. Evlenmeye niyeti varsa sıraya gireceklerin listesinin tutulması gereken bir hadisedir.Ancak seçimine bakılacak olursa kıriterlerin güzellik olmadığı kesindir.
    #3523636 (meraklikedi, 11.06.2008 11:48)
  4. konu hakkında kim ne dedi bölümü;

ayağını denk al! sözlük benim lan!
    zall

çok mutluyuz. just married
    nevi sahsina munhasir

formata uygundu, elimizden bir şey gelmez...
    uludag sozluk moderasyonu

çiftin seksi fotoğrafları için tıklayınız.
    hurriyet gazetesi

türkiye' nin bomba transferi.
    fotomac

josh holloway akıllı olsun akıllı
    bir grup sozluk yazari

congratulations you won con con congratulations
    ayse arman

kızı kaybettik ey halkım unutma bizi!
    emin colasan [ bu araya karışmış ]

we have to go back nsm
    jack shephard

see you another life yenge.
    desmond david hume
    #3523704 (nevi sahsina munhasir, 11.06.2008 12:03)
  5. (bkz: sözlük kuması)
    #3523710 (isvicreli bilim adami, 11.06.2008 12:05)
  6. her dişi yazarın kendisine özel temennisi.
    #3780377 (depression, 06.08.2008 20:59 ~ 07.08.2008 10:27)
  7. eğer böyle bir şey olursa sözlüğün en güzeli ile evlenecektir kesinlikle.

bu durumda diğer kızlar duvağımı kapmak için sıraya girebilirler*.
    #3780380 (ceyda baksbaniogullari, 06.08.2008 20:59)
  8. beklenen durumdur. cünkü joshcugum siteye benim için üye olmustur , dügünümüze hepiniz davetlisiniz demek isterdim ama ben ona mı kaldım. *
    #3780398 (ahbucag08, 06.08.2008 21:05)
  9. en az adriana lima nin sozlukten bir beyle evlenmesi kadar imkanlıdır.
    #3780418 (My MooN, 06.08.2008 21:12)
  10. bunun için ilk önce josh holloway'in boşanması ya da josh holloway'in karısının türkçe öğrenip sözlükte yazar olması gerekmektedir.
    #3780430 (populizmin köküne kibrit suyu, 06.08.2008 21:14)
  11. (bkz: josh holloway kim lan)
    #3780566 (beyaz etli prens, 06.08.2008 21:38)

© 2008 - uludağ sözlük

josh holloway in sozlukten bir bayanla evlenmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. josh holloway in sozlukten bir bayanla evlenmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu josh holloway in sozlukten bir bayanla evlenmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » turk kizlari » cuneyt arkin a bunu da yaptilar » zorya luhansk » baba ogul diyaloglari » ismail turut » scurtel » okayi yamasika kombamba kombamba » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » bir kendini begenmislik olarak din » telsiz kestirmesi » birebir sozluk » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » yabani » canlandi lan canlandi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kirklareli » grand theft auto iv » powerofaith » gullibility » senkronkaymasi » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » ertugrul saglam » hatirla sevgili » rosa parks » omer muhtar » something s missing » kadir has stadyumu » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » rui manuel trindade jordao » vice captain