josh holloway i tanrinin yaratmis oldugu gercegi 

kapat
  1. serseri gönüllere tokat gibi çarpan gerçektir. ekşi sözlükte '' ben bu adama veririm '' diye yazılmış entryleri okudukça kendimden geçtim, beynim sulanmaya başladı. lost' tan başka bir atraksiyonu olmayan adamı başbakan gibi karşılamamız yetmiyomuş gibi bir de adamın karşısına dansöz çıkardık.

şu türkiye' nin, dansözden, türk lokumundan başka dünyaya verecek birşeyi yok mudur ?

erkekler sawyer' ı kıskanıyomuş. neyini kıskansınlar ki ? bırak kirli sakalı giy tişörtün üstüne ceketi, saçları sarı olanlar biraz uzatsın. tamam işte hacı. nedir paylaşılamayan ?

sanmayın ki ben burada sawyer' a küfrediyorum, yanımdaki üç kızı bırakıp bu entryi girdiğimi sanmayın, evet içeri odadaki kızın kendisine masaj yapmam için saatlerdir beklediği gerçeğini de unutun.

bir türk erkeği olarak buradan bayanlara sesleniyorum.

bize lost değil dost lazım..

vereceklermiş.. de hadi..

not: bayan yazarladan eksi oy gelmeye başladı. ben konuştum onunla '' senin için çıldıran kızlar var '' dedim. '' siktirsinler '' dedi. karısı var adamın ayıp.
    #3288921 (sessiz ve derinden, 19.04.2008 00:40 ~ 00:45)
  2. allah yaratmış elbette ama bayağı bir torpil geçmiş kendisine.
    güzellik vermiş, tevazu, espri kabiliyeti, zeka ve sadakat vermiş.
    daha ne olsun..
    #3288957 (peizerat, 19.04.2008 00:43 ~ 01:12)
  3. allah'ın üstünlüğünü, muhteşemliğini, tekliğini kanıtlayan gerçek.
    #3288997 (crysania, 19.04.2008 00:48)
  4. (bkz: diğer joshlar rahatsız)
    #3289125 (bonusssimo, 19.04.2008 01:11)
  5. nasıl ki bikini, jartiyer falan giyip, saçlarını uzatıp, şuh pozlar veren herkes elizabeth hurley olamıyorsa, öyle sarı saç bi tshirt kirli sakalla falan da josh holloway olunmaz. * o adama bakınca boş vakitte yaratma sözünün karşılığı olduğu resmen anlaşılıyor.
    #3394015 (m ilginc olsun istedim, 13.05.2008 22:33)
  6. (bkz: holloway için opera)
    #3394037 (yamuq, 13.05.2008 22:38)

© 2008 - uludağ sözlük

josh holloway i tanrinin yaratmis oldugu gercegi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. josh holloway i tanrinin yaratmis oldugu gercegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu josh holloway i tanrinin yaratmis oldugu gercegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» symphonie » sicilya » zardanadam » ufuk bigay » vienetta » sevgiliden ilgi gormek icin hasta numarasi yapmak » bahcesehir universitesi » yom » deger mi » ah ataturk ah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci