josef fritzl 

kapat
  1. Öz kızına 18 yaşında tecavüz ettikten sonra 24 yıl boyunca onu bodruma kapatıp kaçırıldı süsü veren, tecavüzlerine devam edip öz kızından 6 çocuk sahibi olan, çocuklardan biri erken yaşta ölünce cesedini yakarak imha eden 73 yaşındaki Avusturyalı canavar.
    (imperium guard, 29.04.2008 14:25 ~ 14:26)
  2. simdilerde avukati "akli dengesi bozuk" numarasina yatiyor. bak seeen..
    (portlemis misir, 16.05.2008 20:33)
  3. dedelerine çektiği konusunda yorumlar yapılabilecek kişidir.(avustralyaya göç eden veya ettirilen ingilizlerin büyük çoğunluğu ingiltere hapishanelerine sığmayan azılı suçlulardı.)

not: ırkçı değil vurgucuyum. olay üzerinden avustralya göçmenlerinin nasıl insanlar olduklarına vurgu yaptım. arada bilgi de vermiş oldum fena mı?
    adamın büyük büyük dedelerine çekmiş olma ihtimali gerçekten azdır çünkü bu genetik verilerle açıklanamaz.
    (kekistanlihobbit, 16.05.2008 20:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» masters of the universe » koltuk alti killi olan kizlar » berthe sylva » unutulmayan dizi replikleri » karin » kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » odtu bilgisayar muhendisligi » ikinci el araba alacaklara tavsiyeler » gecmis » kahve dunyasi » long time dead » topal osman aga » preteen deathfuck » fotospor » toplu tasima araci » musayit » avrupa dan onde oldugumuz alanlar » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » en kalitesiz insan » probis » do the right thing » mad jack the pirate » sari gelin » bokunda boncuk bulmak » ajlan mine » ac misin tok musun » hellcommander » aile butcesi » sobe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa