jonturkler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. jo
  2. jo bench
  3. jo burg
  4. jo jo
  5. jo jo mayer
  6. jo malone
  7. jo nesbo
  8. jo odagiri
  9. jo wilfried tsonga
  10. joachim antonisz wtewael

© 2008 - uludağ sözlük

jonturkler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jonturkler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jonturkler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fairson » kultursuz dinazor » nefretin discileri hasta etme nedenleri » gece vardiyasina kalan seovi turu » yuha yani » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » ac dersen acarim christina aguilera » cronica de una muerta anunciada » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » the enemies of reason » tom bombadil » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » her tur seks yapilir » soul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukte pazartesi sabahi » cuneyt akeroglu » sari olan herseye sikini sok ilkesi » discilerin hastalardan nefret etme nedenleri » halkevleri » disci » arsmahal » bizim evin halleri » witricity » magusa » tanrinin hayalgucu » gem of true sight » futbol kulubu » sozlukteki sabetayistler » babam cok zengin benim