john waite 

kapat
  1. *1952 doğumlu ingiliz rock şarkıcısıdır.

albümleri :

Ignition - 1982 (US #68)
    No Brakes - 1984 (US #14)
    Mask of Smiles - 1985 (US #36)
    Rovers Return - 1987 (US #77)
    The Essential John Waite - 1992 (compilation)
    Temple Bar - 1995
    When You Were Mine - 1997
    Figure in a Landscape - 2001
    Live & Rare Tracks - 2001 (compilation)
    The Hard Way - 2004
    Downtown... Journey of a Heart - 2006
    (muhasebeye giris, 18.07.2007 02:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ulak » anadolu leopari » isvicreli bilim adamlari » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » olaganustu » mekanik titresimler » ataturk un sovalye olmamasi » demokrasi » imhotep » converse giyebilme kurallari » kabadayi » white » celebrity deathmatch » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » chatwalk ta bir yerde » azot fiksasyonu » askale nin tarihi eserleri » alanya ayse melahat erkin anadolu lisesi » fransiz kadinlari » adamin duburunden kil yolar » yumurtayi cekicle kiran komunist » converse giyen turbanli » italyan edebiyati » sendikal yasalarin demokratiklesmesi » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » kameraman feridun » sigara dumaniyla dolu odanin penceresini acmak » alternatif kralice elizabeth kriterleri » vecihi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa