john tardy 

kapat

1. obituary'nin muhte$em vokalisti. aslında $irin ötesi bir insandır ama obituary dinlerken "olamaz öyle bir $ey" dersiniz.
    #312970 (randy, 04.06.2006 13:23)
  2. yarrrmış obituary vokalisti. brutal vokalin babalarından. kusarcasına yaptığı brutal vokaliyle insana 'dur bi con kardeş, otur iki dakka soluk al, bi relaks ol' dedirten insanüstü yaratık. merak ediyorum, kime bu öfkesi, günlük hayatında son derece kibar ve alçakgönüllü birisi oysa. ama bir gerçek var ki brutal vokal dendiğinde akla gelen birkaç isimden biri. vokalistliğinin yanında frontmanliği de yemiş bitirmiştir. ancaaak, bir de o bir metre saçlarıyla headbang yapması var ki; hastasıyı ailecenek.
    #836966 (Aria GalaCtiCa, 09.11.2006 19:39 ~ 19:42)
  3. 1997'de grup dağıldıktan sonra bir süre bir bilgisayar şirketinde çalışmış, sonra tekrar grubu toplamış, gırtlak kanseri olmasın inşallah dediğimiz muhteşem obituary vokali
    #1029009 (guilt and regret, 20.12.2006 22:14)
  4. john baba öle bir sese sahiptir ki, ses içinizi kıpraştırır. grubun dead isimli konser kaydını dinliyince 'vayy anasına brutal vokal budur' denir. *
    #1029100 (pamuk proton ve 7 elektron, 20.12.2006 22:29)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

john tardy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. john tardy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu john tardy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about john tardy. Copyrights of the articles are belong to their authors.