john james 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. my name is james lebron james
  2. james vu
  3. james wan
  4. what is james saying
  5. james
  6. james iha
  7. james last
  8. will james
  9. jesse james
  10. james marsh

© 2008 - uludağ sözlük

john james başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. john james ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu john james nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» g gavrami » sevgiliye alternatif hitap sekilleri » yollu » intel e8190 » intel e6750 » genclerbirligi oftas » birakip gidersen beni » levent koker » net10 » intel l7400 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci