joey vera 

kapat
  1. amerikalı bas gitarist.halen fates warning isili proggrasive metal grubunda calmaktadır.2004 te kısa bir süreliğine anathrax da frank bello yerine bass gitar caldı.su anda solo albüm üzerine calısmaktadır.a thousand faces isimli daha önceden cıkmıs bir solo albümü mevcuttur
    #1422801 (orloff, 17.03.2007 18:24)

© 2008 - uludağ sözlük

joey vera başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. joey vera ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu joey vera nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nezihe yildiz » pazar gunu seni kilisede goremedim john » gitme sana muhtacim » gas dance » jet imam geldi » turklere has oldurme sekilleri » sertab erener » seoviye acimak » notos oyku » soyle bebisim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci