joey belladonna 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. belladonna
  2. joey
  3. pal joey
  4. joey yung
  5. joey o brien
  6. joey degraw
  7. joey potter
  8. joey barton
  9. joey crawford
  10. joey vera

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gulben ergen » var misin yok musun » cemiskezek in tarihi eserleri » yiyebildigin kadar ye kampanyasi » mentry » sait faik hikaye armagani » dalgalandim da duruldum » ben leyla olmusum kimin umrunda » maurice williams » kozan in tarihi eserleri » ruhlarin gocu » berlin in mimari eserleri ve muzeleri » yaprak dokumu » yaran videolar » anlattikca yalnizlasmak » halit eken » kiri » karayazi nin tarihi eserleri » yaran anne baba diyaloglari » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » mehmet ali erbil » 34 tdf 74 » seovilerin agababasi » universite ortaminda hatun kaldirmak » arabanin klaksonunda godfather cikartmak » mansur ark » kimlik sonnet si » nat » ulak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa